Rokersaccessoires

Alles wat de roker nodig heeft: vloeipapier, filtertipjes, aanstekers, stashboxen, reinigingsmaterialen en nog veel meer.

Aansteker 4-vlams torch (Cohiba)

Hoe ben je onder alle omstandigheden verzekerd van een goede vlam? Met vier vlammen natuurlijk. Deze Cohiba torchaansteker steekt met een krachtige en gelijkmatige vlam alles aan.

Aansteker Greengo

Een wegwerpaansteker in Greengo stijl

Aansteker micro torch (Honest)

Handzame torchaansteker met een krachtige vlam in alle omstandigheden.

Available in: blauw zilver zwart antraciet

Filter tips Greengo

100% ongebleekte Greengo filter tips. Afmeting: 60 x 20 mm.

Filterboek

Filterboekje met 50 tips.

Greengo tabaksvervanger (pouch)

De Greengo pouch bevat een natuurlijke kruidenmix die op tabak lijkt maar eigenlijk 100% tabak en nicotine vrij is. Geniet van het roken zonder kans op verslaving met deze natuurlijke tabaksvervanger.

Kingsize roller

Een nieuwe creatie van Futurola: voor het rollen van kingsize joints.

Lighter Torjet Stormaansteker display (2...

De navulbare Torjet aansteker ziet er verre van bijzonder uit maar produceert een grandioze, windbestendige jet-flame. 

Pipe rollmate

Een handige twee-in-ťen gereedschap om perfecte joints mee te rollen of gebruik hem als pijp.

Poke-n-Smoke

Maak je eigen waterpijp met behulp van slechts een plastic flesje. Je hoeft alleen een gaatje te prikken door de fles met de Poke-n-Smoke om een luchtdichte afsluiting te maken en vervolgens kun je ge...

Pow! Pow! cleaner

Maak je bong, pijpje of vaporizer accessoire schoon met Pow! Pow! cleaner. Voeg de korrels toe aan warm water, laat het object weken en afspoelen. Geschikt voor glas, metaal, plastic en keramische voo...

Roach Clip Glazen Dobbelsteen

Dit kleine glazen dobbelsteentje is niet gemaakt om te rollen, maar hij laat het laatste beetje van jouw joint er wel een stuk stijlvoller uitzien!

Roach Clip Glazen Paddo

Ontworpen zodat je het uiteinde van je jointje stijlvol kunt oproken. Dit pakketje bevat 4 joint-houders in 4 verschillende kleuren, gemaakt van glas en in de vorm van paddenstoeltjes.

Rollmate

Een eenvoudige tool om de perfecte joint mee te rollen.

Saverette Amsterdam

Deze saverette doet zijn naam eer aan: een goed ontwerp om je jointje, sigaar of sigaret in te bewaren. Het zal meteen doven wat je erin stopt.

Available in: 110 mm 90 mm

Saverette kingsize

Doof onmiddellijk de rook met de kingsize Saverette. Formaat: 110 mm.

Saverette Kingsize Leaf

Deze saverette doet zijn naam precies eer aan: een goed ontwerp om je jointje, sigaar of sigaret in te bewaren. Het dooft meteen wat je erin stopt.

Smoking king size vloei

Het bedrijf "Miquel y Costas & Miquel" werd opgericht in 1879, in Barcelona, Spanje. In 1929 introduceerden ze de merknaam "Smoking". Hun hoogwaardige vloeipapier werd een icoon van diverse generaties...

Available in: master silver, 50 stuks rood, 50 stuks slim gold, 50 stuks eco, 50 pieces groen, 50 stuks black deluxe, 50 stuks bruin, 50 stuks blauw, 50 stuks

Stormaansteker (Honest)

Een eenvoudige maar betrouwbare stormaansteker van Honest.

Stormaansteker hyper torch

Compacte stormaansteker met een krachtige jet vlam. De vlam van een stormaansteker geeft meer warmte af dan die van een normale aansteker, waardoor ze beter geschikt zijn voor het verhitten van kruide...

Tabaksteen Greengo

Greengo tabakssteentjes om tabak vochtig te houden. Bevochtig een steentje met enkele druppels water en stop deze tussen je tabak (of rook mix). Het blijft langer vochtig en droogt niet uit.

Typhon voor cartridges (Hydra Vapor Tech...

Een Typhon voor cartridges maakt het vapen van e-liquids wel erg stijlvol.

Vloei Greengo 1 1/4

Greengo vloei geeft een puur natuurlijke rookervaring. De vloei is ongebleekt en gemaakt van FSC goedgekeurd papier pulp.

Vloei Greengo king size

Ongebleekte vloei van Greengo smaakt niet alleen beter dan andere vloei, het is ook beter voor het milieu. 110 x 53 mm, 33 vloeitjes per verpakking.

Available in: regular, 50 stuks slim, 50 stuks

Vloei Greengo king size 2 in 1

Milieuvriendelijke ongebleekte vloei van Greengo, voor een pure en natuurlijke rookervaring.

Available in: slim, 24 stuks regular, 24 stuks

Vloei Greengo rol

Greengo vloei is de eerste vloei die van echt ongebleekt papier gemaakt is. Verkrijgbaar als Slim (44 mm) en Wide (53 mm) rol, met elk 4 meter vloei.

Available in: slim, 24 stuks wide, 24 stuks