Pre-order van de DaVinci MIQRO is begonnen! OfficiŽle release begin november.

Rose of Jericho

De Rose of Jericho (Selaginella pilifera) is een woestijnvaren die wel 50 jaar zonder water kan. Wanneer de bal van opgerolde bruine of grijze bladeren in een kom water wordt gelegd, onvouwen de bladeren zich op magische wijze en worden snel weer groen.

Gebruik

Plaats de roos in een kom met ongeveer twee centimeter water en na ongeveer drie dagen zal hij open gaan en groen worden. Het water moet regelmatig ververst worden. Nadat hij een week open is geweest, kun je hem weer op laten drogen.

Als de plant last krijgt van schimmel dan kun je bij tuincentra een antischimmelmiddel kopen, er enkele druppels van oplossen in een halve liter water, en de roos hier in leggen en mee besprenkelen.

De Rose of Jericho kan als geschenk gegeven worden waar het thema van "nieuw leven" van toepassing is, zoals bij verhuizing naar een nieuwe woning, zwangerschap of de geboorte van een kind.

Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.