Over Conscious

Conscious BV is een internationale groothandel in vaporizers, smartshop, headshop, en cannabis-gerelateerde producten, gevestigd in Amsterdam. Wij zijn distributeur van een aantal vooraanstaande merken van natuurlijke entheogenen, voedingssupplementen, kruiden, kweeksets en accessoires.

Meer dan 20 jaar ervaring

We zijn van ver gekomen sinds midden jaren negentig toen Conscious Dreams van start ging als de eerste smartshop in het centrum van Amsterdam. Wat bescheiden begon, met een aanbod van enkel natuurlijke energydrinks met vitaminen, werd al snel een internationaal fenomeen toen de magic mushrooms in het assortiment kwamen. Sindsdien is het aantal smartshops plus de selectie geestverruimende producten die zij verkopen geëxplodeerd.

In 2009 fuseerde Conscious Dreams met Herbal Distribution, een andere ervaren speler in de business, en Conscious BV werd geboren.

Groeiend productaanbod

Als bedrijf blijven we ons ontwikkelen. Onze website bevat een groeiende selectie aan kwaliteitsproducten en we zullen er altijd naar blijven streven om onze klanten de meest competitieve prijzen aan te bieden.

Ben je een retailer of ondernemer in de smartshop-, headshop- of cannabisbranche en geïnteresseerd in een of meerdere van onze producten? Maak dan een account aan of neem contact met ons op.