HACCP gecertifieerd

Conscious is een HACCP gecertificeerd bedrijf. We zijn erg trots om de eerste groothandel in onze branche te zijn met dit officiŽle certificaat.

Wat is HACCP?

HACCP is een afkorting voor Hazard Analysis Critical Control Points. Het is een preventief systeem gericht op het identificeren en beheersbaar maken van potentiŽle gezondheid- en veiligheidsrisicoís die gepaard gaan met de productie en verkoop van voedingswaren, om de kans op besmetting zo laag mogelijk te houden.

Het HACCP-protocol zorgt er tevens voor dat wij goed voorbereid zijn en snel kunnen handelen, bijvoorbeeld wanneer een product recall nodig zou zijn.

Productveiligheid gegarandeerd

Met dit certificaat garanderen wij de voedselveiligheid van onze producten. Dit houdt in dat wij verantwoordelijk blijven voor alle voedingsproducten die u bij Conscious inkoopt.

In het geval van een inspectie, bijvoorbeeld van de Voedsel- en Warenautoriteit, hebben wij alle benodigde documentatie paraat over de herkomst en het productieproces van onze producten.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze pagina of wilt u meer informatie over het HACCP certificaat, neem dan contact op.