Shipping restrictions

Blue Kush autoflowering (Dinafem)

De Blue Kush Autoflowering van Dinafem Seeds is een gefeminiseerde autoflower Sativa/Indica/Ruderalis-variŽteit die voortkomt uit de kruising van een Auto Blueberry en een OG Kush Autoflowering. Het resultaat is een aromatische en zeer fruitige, automatische variŽteit die trots de trekken van haar gefeminiseerde voorganger belichaamt.

Deze autoflower versie van de Blue Kush geeft cannabistelers in gebieden met barre weersomstandigheden de mogelijkheid om een kwaliteitsproduct te kweken in indoor- en outdoorteeltsystemen. De Blue Kush Autoflowering wietzaadjes groeien uit tot gemakkelijk te kweken, schitterende marihuanaplanten van gemiddelde grootte. Deze krachtige planten hebben een korte bloeitijd en produceren sappige en dichte bloemtoppen vol hars. Hun delicate en zoete, fruitige trekken zijn een waar genot voor de zintuigen.

In het geval van indoorteelt behalen de Blue Kush Autoflowering wietzaadjes gegarandeerd goede resultaten, ook in kleine ruimtes. In het geval van outdoorteelt gedijen de planten echter ook goed in gebieden met een gematigd, mediterraan klimaat en in broeikassen. Je moet dit cannabiszaad voorzien van niet overmatige, standaard voeding en regelmatig maar met mate water geven. We raden je aan 1/3 kokos toe te voegen aan het grondmengsel om de zuurstoftoevoer van het substraat te verbeteren.

De Blue Kush Autoflowering heeft een zeer uitgesproken aroma en smaak met tonen van vers fruit en aardolie. Het krachtige en langdurige effect is evenwichtig, fysiek en mentaal. Dit type marihuana is ideaal om alleen of in goed gezelschap te genieten van aangename momenten.

Specificatie

Gemiddelde hoogte 150 cm
Gemiddelde opbrengst binnen 375 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 110 g per plant
Samenstelling 50% Sativa, 50% Indica
Effect A good physical and cerebral balance
Genetica Blueberry Auto x OG Kush Auto
Bloeitijd binnen 75 dagen
Aantal zaden 3
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Merk Dinafem
Merk Dinafem
Indica/Sativa In balans
Soort wiet Blue, Kush
Moeilijkheidsgraad Eenvoudig
Planthoogte Gemiddeld
CBD-gehalte Laag
THC-gehalte Gemiddeld
Smaak / Geur Intense flavour and aroma, with notes of fresh fruit and oil
Gemiddelde THC 17.5%

Producten

Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.