Shipping restrictions

Haze 2.0 (Dinafem) Autoflowering

Haze 2.0 autoflowering is het resultaat van het kruisen van Haze Auto met een elite kloon van Jack Herer. De kwantiteit van hars is flink toegenomen en heeft een aroma van den, hout en citroen. Het effect is duidelijk sterker dan de vorige versies. De hoogte van de plant is met 20% toegenomen, waardoor de structuur van de zijtakken compleet kunnen ontwikkelen, wat zorgt voor een betere opbrengst.

Haze 2.0 van Dinafem is zeer productief vanwege de dichte structuur, met korte stengels die dienen voor de productie van de toppen.

De buds zijn dicht en hard, vol met hars en een kleine balderen. De plant is zeer stabiel en er is weinig variatie tussen de planten. Dit is een interessante eigenschap wanneer de "Sea of Green" techniek wordt toegepast.

Om het meeste uit de genetica te halen heeft deze strain veel nutriŽnten nodig. Als je op zoek bent naar een producerende Sativa met een autoflower strain, is dit je beste keuze.

Specificatie

Gemiddelde hoogte 90 cm
Gemiddelde opbrengst binnen 110 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 110 g per plant
Samenstelling Sativa X Indica X Ruderalis
Effect Powerful, cerebral, energetic
Genetica Haze Auto x Jack Herer
Bloeitijd binnen 80 dagen
Aantal zaden 3
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Merk Dinafem
Merk Dinafem
Indica/Sativa Sativa dominant
Soort wiet Haze, Skunk
Bloeiperiode Lang
Planthoogte Laag
CBD-gehalte Gemiddeld
THC-gehalte Gemiddeld
Smaak / Geur Pine, wood, lemon
Gemiddelde THC 11%

Producten

Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.