Shipping restrictions

OG Kush (Dinafem)

De Original Gangster Kush is ontwikkeld in CaliforniŽ, vlakbij Los Angeles in San Fernando Valley, na 3 generaties van kruisen en stabilisatie. Het is de meest populaire strain in zuid CaliforniŽ en is de #1 in de VS.

De term Original Gangster refereert naar iemand die omhoog is gegaan op de schaal van producenten/verkopers van cannabis totdat ze de top bereiken. Deze strain is de baas van de grootste cannabis markt in de wereld.

Het heeft een wereldklasse smaak, als citroen gemixt met benzine. De plant heeft een exotische blend van Indica en Sativa en de smaak is een van de redenen dat mensen tot wel $30 per gram betalen. Een andere reden is dat rapper, acteurs en VIP's in CaliforniŽ meer dan wie dan ook vragen.

De plant is overweldigend potent, met tot wel 24% THC en 0,23% CBD. De plant bestaat uit 75% Indica en is genetisch samengesteld door Lemon Thai / Pakistani gekruist met de beroemde ChemDawg. De bladeren zijn neongroen en totaal met trichoom bedekt. In Europa is deze plant niet zo bekend, hoewel dit steeds meer toeneemt. Nu kan je de Californische smaak proberen.

Specificatie

Gemiddelde hoogte 300 cm
Gemiddelde opbrengst binnen 550 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 1100 g per plant
Samenstelling 25% Sativa/ 75% Indica
Effect Pleasant, relaxing, heavy high
Genetica Lemon Thai / Pakistani X Chemdawg
Bloeitijd binnen 55 dagen
Aantal zaden 3
Oogsttijd buiten Medio oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Dinafem
Merk Dinafem
Indica/Sativa Indica dominant
Soort wiet Kush
Moeilijkheidsgraad Gemiddeld
Bloeiperiode Kort
Planthoogte Gemiddeld
CBD-gehalte Laag
THC-gehalte Hoog
Smaak / Geur Diesel, berries, citrus
Gemiddelde THC 24%
CBD 0,23%%

Producten

Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.