GreenLabel

Voor hun kruisingen maakt GreenLabel alleen gebruik van de meest vitale en bestendige planten die de natuur hen te bieden heeft. Smaak en potentie zijn de belangrijkste factoren voor de ontwikkeling van nieuwe soorten, evenals stabiele en uniforme genen. Meer informatie kunt u vinden op de GreenLabel website.

Ace Silver Haze (GreenLabel)

GreenLabel Seeds is trots om de Ace Silver Haze te introducren: Een klassieker die aantrekkelijk zal zijn voor de kenners en toegewijde kwekers.

Available in: 3 zaden 5 zaden

AK Widow 47 (GreenLabel)

AK Widow 47 bestaat uit twee soorten die bij vrijwel elke coffeeshop op het menu staan: AK 47 en White Widow.

Available in: 3 zaden 5 zaden

Amnesia (GreenLabel)

Amnesia is relatief makkelijk te kweken en gedijt ook prima in grond die minder rijk is aan voedingsstoffen. Eenmaal op correcte wijze gedroogd en bewaard, is Amnesia buitengewoon zacht voor de longen...

Available in: 3 zaden 5 zaden

Automatic Amnesia (GreenLabel)

Sterk, sterker, Amnesia! Onze Automatic versie van nog een coffeeshop-klassieker bevat de originele punch die de Amnesia strain zijn naam gaf.

Available in: 3 seeds 5 zaden

Automatic Mary (GreenLabel Seeds)

Deze autoflowering soort is een kruising van Ruderalis en Santa Maria. Automatic Maria beschikt over de potentie en smaak van Santa Maria en blijft met een hoogte van maximaal 40 centimeter onopvallen...

Available in: 3 zaden 5 zaden

Automatic Mix Pack 2.0 (GreenLabel)

Het automatic mix pakket 2.0 bestaat uit 5 zaadjes van 5 verschillende GreenLabel autoflowering soorten.

Automatic Widow (GreenLabel)

Automatic Widow is een snelle maar potente autoflowering soort die steeds vaker door commerciŽle kwekers wordt toegepast.

Available in: 3 zaden 5 zaden

Berry Delight (GreenLabel)

Berry Delight behoudt de heerlijke geur waar Blueberry om bekend staat en door het kruizen met Northern Lights, heeft GreenLabel bovendien opbrengst, kracht en vitaliteit verbeterd.

Available in: 3 zaden 5 zaden

Big Jack (GreenLabel)

Big Jack bestaat uit een kruising tussen de soort die werd vernoemd naar een van de grootste hennepactivisten die de wereld heeft gekend, Jack Herer, en een goed opbrengende Big Bud.

Available in: 3 zaden 5 zaden

Blue Grape Dream (GreenLabel)

Blue Grape Dream beschikt over een unieke geur en smaak die moeilijk te omschrijven is. Deze soort biedt naast een kenmerkende smaak ook goede opbrengsten.

Available in: 3 zaden 5 zaden

Easy Skunk (GreenLabel)

Easy Skunk staat bekend om zijn geur en trippy high. Dankzij de Skunkgenen zijn de blaadjes tussen de toppen klein en uniform.

Available in: 3 zaden 5 zaden

Easy Skunk Automatic (GreenLabel)

Dit is de autoflowering versie van een bekende (en bijzonder aromatische) Skunksoort. Deze soort garandeert een ontspannende full body stone en is geliefd bij zowel medicinale als recreatieve gebruike...

Available in: 5 zaden 3 zaden

Everest Bud (GreenLabel)

De THC-rijke, glinsterende toppen van deze soort doen denken aan de met eeuwige sneeuw bedekte bergtoppen van Mount Everest.

Available in: 3 zaden 5 zaden

Killer White (GreenLabel)

Voor de creatie van Killer White selecteerde men bij GreenLabel alleen de meest potente planten, op zoek naar die unieke fenotypes die een geestverruimende high combineren met extreme harsproductie.

Available in: 3 zaden 5 zaden

Lemon Bud (GreenLabel)

Lemon Bud is een makkelijk kweekbare soort die perfect is voor de buitenkweek, zelfs als de omstandigheden niet ideaal zijn. De buzz is ontspannend en toch voldoende uplifting, perfect voor overdag!

Available in: 5 zaden 3 zaden