Autoflowering

Autoflowering zaden geven planten met een gering formaat die bovendien eerder geoogst kunnen worden dan reguliere soorten. Tevens zijn de planten niet afhankelijk is van de lengte van de dag (fotoperiode), maar uit bloeien ze uit zichzelf. wanneer de plant volwassen is. Hierdoor is het mogelijk om meerdere keren per seizoen te oogsten.

Automatic Amnesia (GreenLabel)

Sterk, sterker, Amnesia! Onze Automatic versie van nog een coffeeshop-klassieker bevat de originele punch die de Amnesia strain zijn naam gaf.

Available in: 3 seeds 5 zaden

Automatic Mary (GreenLabel Seeds)

Deze autoflowering soort is een kruising van Ruderalis en Santa Maria. Automatic Maria beschikt over de potentie en smaak van Santa Maria en blijft met een hoogte van maximaal 40 centimeter onopvallen...

Available in: 3 zaden 5 zaden

Automatic Widow (GreenLabel)

Automatic Widow is een snelle maar potente autoflowering soort die steeds vaker door commerciŽle kwekers wordt toegepast.

Available in: 3 zaden 5 zaden

Easy Skunk Automatic (GreenLabel)

Dit is de autoflowering versie van een bekende (en bijzonder aromatische) Skunksoort. Deze soort garandeert een ontspannende full body stone en is geliefd bij zowel medicinale als recreatieve gebruike...

Available in: 3 zaden 5 zaden