Pre-order van de DaVinci MIQRO is begonnen! OfficiŽle release begin november.

Autoflowering

Autoflowering zaden geven planten met een gering formaat die bovendien eerder geoogst kunnen worden dan reguliere soorten. Tevens zijn de planten niet afhankelijk is van de lengte van de dag (fotoperiode), maar uit bloeien ze uit zichzelf. wanneer de plant volwassen is. Hierdoor is het mogelijk om meerdere keren per seizoen te oogsten.

Auto Silver Haze (GreenLabel)

Auto Silver Haze is een van de zeldzame autoflowering soorten die een flinke hoeveelheid Sativa genen bevat.

Available in: 3 zaden 5 zaden

Automatic Amnesia (GreenLabel)

Sterk, sterker, Amnesia! Onze Automatic versie van nog een coffeeshop-klassieker bevat de originele punch die de Amnesia strain zijn naam gaf.

Available in: 3 seeds 5 zaden

Automatic Mary (GreenLabel Seeds)

Deze autoflowering soort is een kruising van Ruderalis en Santa Maria. Automatic Maria beschikt over de potentie en smaak van Santa Maria en blijft met een hoogte van maximaal 40 centimeter onopvallen...

Available in: 3 zaden 5 zaden

Automatic Mega Bud (GreenLabel)

Waar de meeste autoflowering soorten doorgaans vrij klein blijven, bewijst Automatic Mega Bud dat opbrengst en autoflowering genetica prima hand in hand kunnen gaan.

Available in: 3 zaden 5 zaden

Automatic Widow (GreenLabel)

Automatic Widow is een snelle maar potente autoflowering soort die steeds vaker door commerciŽle kwekers wordt toegepast.

Available in: 3 zaden 5 zaden

Easy Skunk Automatic (GreenLabel)

Dit is de autoflowering versie van een bekende (en bijzonder aromatische) Skunksoort. Deze soort garandeert een ontspannende full body stone en is geliefd bij zowel medicinale als recreatieve gebruike...

Available in: 3 zaden 5 zaden