Shipping restrictions

Maple Sherbet x Pre'89 Skunk (Seedstockers) gefeminiseerd

Deze genetica werden recentelijk gebruikt om een indica/sative-hybride met een hoog THC-gehalte te kweken; Maple Sherbet. Maple Sherbet is een potente wietsoort met een consistent THC-percentage van 20+, zorgend voor een langdurige, stimulerende high. Door de Pre-’89 Skunk  met Maple Sherbet te kruisen heeft Seed Stocker een van de sterkste skunk-soorten in haar assortiment gecreëerd.

De bloeitijd is 8 tot 9 weken. De plant bereikt binnenshuis een hoogte van 100 tot 125 cm. Planten met een hogere opbrengst (zoals deze) hebben aan het einde van hun bloeifase veel voedingsstoffen nodig.

Deze plant zit bomvol terpenen en THC, en is daarom zeer geschikt voor mensen die houden van concentraten. Ze is een echt hars-monster, en kan kleverige, met hars bedekte toppen produceren.  Met THC-levels van 23+ zullen deze old-school genen elke wietliefhebber tevredenstellen. 

Specificatie

Gemiddelde hoogte 110 cm
Samenstelling Indica
Effect Strong body stone
Genetica Maple Sherbet x Pre'89 Skunk
Bloeitijd binnen 63 dagen
Aantal zaden 5
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk SuperStrains
Indica/Sativa Indica dominant
Soort wiet Skunk
Moeilijkheidsgraad Gemiddeld
Bloeiperiode Gemiddeld
Planthoogte Gemiddeld
THC-gehalte Hoog
Smaak / Geur Kushy, skunky, strong, sweet
Gemiddelde THC 23%

Producten

Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.