Formules

Een enkel kruid kan een zeer sterke werking hebben, maar voeg twee of meer kruiden bij elkaar en de mogelijkheden zijn eindeloos. In deze categorie bieden we verfijnde en 100% natuurlijke kruidenformules met diverse effecten.

Ethno Vape Kratom (Mitragyna speciosa)

Kratom als E-liquid voor de e-sigaret en hybride vaporizers.

Algerian Blend

Dit mengsel van zes verschillende kruiden heeft een aangename smaak en wanneer je er meer van neemt, zorgt het voor opiumachtige high - mellow en ontspannend.

Blue Lotus tincture 15x

Blauwe lotus werkt zowel verdovend als euforisch, en mild hallucinogeen bij hogere doseringen. De gangbare dosering van de tinctuur is twee maal daags 6 tot 10 druppels in wat sap, water of onder de t...

Brain-E

De Brain-E is Happy Caps' eigen brain booster. Het versterkt en ondersteunt je concentratie, urenlang achter elkaar.

Druids Fantasy

Deze pillen bevatten gemalen Morning Glory zaadjes en taurine. Druids Fantasy wekt een krachtige visionaire trance op die zo'n 6 uur aanhoudt. Lichte misselijkheid komt vrij vaak voor maar verdwijnt m...

Energy-E

De naam zegt het al. Met Energy-E voel je je de hele nacht opgeladen en ongeremd.

Ethno Vape Guayusa (Ilex guayusa)

Vloeibaar Guayusa extract voor gebruik in de e-sigaret.

Euphor-E

Euphor-E laat je vrolijk en euforisch voelen dankzij het hoofdingrediŽnt Kanna, een kruid uit Zuid Afrika met een licht stimulerende maar vooral ontspannende werking.

Greengo tabaksvervanger (pouch)

De Greengo pouch bevat een natuurlijke kruidenmix die op tabak lijkt maar eigenlijk 100% tabak en nicotine vrij is. Geniet van het roken zonder kans op verslaving met deze natuurlijke tabaksvervanger.

Heavenly-E

Heavenly-E combineert de beste kalmerende kruiden. Helpt te ontstressen, ontspannen en los te laten.

Ilex Guayusa tinctuur

Ilex Guayusa tinctuur voor een effectieve energiestoot.

Kokmok

Kokmok likeur bevat de natuurlijke stimulanten Kolanoot, Galangal en Guarana, met een vleugje kardamom voor de smaak. Geeft je de energie om de hele nacht te blijven dansen.

Kryptonite

Kryptonite is een stimulerende en psychedelische mix. Het combineert de zaden van de Ololiuqui (Turbina corymbosa), een sjamanistisch entheogeen, met een breed spectrum aan euforische kruiden en nutri...

Available in: 3 capsules, 5 stuks 6 capsules, 5 stuks

LemonX

LemonX bevordert de aanmaak van adrenaline, de lichaamseigen superstof die je energie geeft. Het is de ideale energizer voor feestgangers die wakker en energiek willen blijven.

MDNX

MDNX is een natuurlijke party pil voor de echte die hards. Verhoog je adrenaline tot partyniveau. Geniet van de sensatie van MDNX.

Moonwalk

Moonwalk (15% alc.) is een stimulerende en afrodiserende likeur die heerlijk smaakt en je de hele nacht laat zweven.

Mulungu (Erythrina mulungu) tinctuur 5 m...

In BraziliŽ wordt mulungu traditioneel gebruikt vanwege zijn rustgevende werking.

OmniMind

OmniMind presenteert OmniMind Nį1; een speciale formule voor de verbetering van mentale processen.

OmniMind SleepWell

Een diepe en rustgevende slaap wordt mogelijk met SleepWell van OmniMind.

Party-E

Party-E brengt het feestgevoel naar een hoger niveau. Of je nu gaat drinken, dansen, praten of flirten; met een Party-E voel je je feeststemming tot ongekende hoogtes stijgen.

PinkXtreme

PinkXtreme is een preparaat op basis van natuurlijke kruiden dat de seksuele prestaties stimuleert. PinkXtreme is genieten dankzij de kracht van de natuur.

Available in: 5 capsules (nederlands etiket) 5 capsules (engels etiket)

SLICE Blackadder

Het hoofdingrediënt van de Blackadder kruidenplak is een mix van kratom en kanna. Het voornaamste effect is ontspanning, met een lichte euforie erbij. De compacte vorm maakt het gemakkelijk om me...

SLICE Jo-Burg High

SLICE Jo-Burg High bestaat uit een een mix van wild dagga en damiana extract, wat niet alleen ontspanning geeft maar ook werkt als een afrodisiacum.

SLICE Magic Thunder

De combo van salvia en kratom maakt het SLICE Magic Thunder mengsel een belevenis voor zowel beginnelingen als meer ervaren psychonauten. Het kratom zorgt er namelijk voor dat de salvia trip veel fijn...

SLICE Power Spice

SLICE Power Spice combineert opbeurende ontspanning met een sterke, psychedelische werking. Geformuleerd met kratom, salvia, alsem en marihuanilla extract.

SLICE Trance Sensation

Trance Sensation is de meest psychedelische SLICE kruidenplak en kent zelfs voor de ervaren psychonauten een positief verrassend effect. Bevat salvia extract, marihuanilla extract en bay bean.

Space-E

Space-E bevat een unieke mix krachtige ingrediŽnten voor een extra energiek feestgevoel.

Spanish Fly Extra

Dit product bevat L-arginine, dat de bloedvaten naar de genitaliŽn verwijdt en zo de bloedtoevoer verbetert, waardoor de gevoeligheid toeneemt en erecties krachtiger worden. Bevat geen cantharadin (e...

Special-E 1 display, 10 pieces

Limited edition! Special-E geeft een vriendelijke psychedelische ervaring terwijl je je fysiek zeer ontspannen voelt.

Stargate 2.0

Stargate 2.0 is een nieuwe en geavanceerde natuurlijke kruidenformule die heel dicht bij Ďthe real thingí komt. Het bevat een slimme combinatie van energie- en euforieopwekkende stoffen die elke bel...

Available in: 6 capsules omdoos, 5 stuks 24 capsules omdoos, 5 stuks

Supercaps Xtreme

Deze extreme kruidenformule geeft een opgelaten en euforisch gevoel. Bevat theobromine, dat een krachtige energizer is met afrodiserende eigenschappen.

Available in: 30 capsules 100 capsules

Tincture Kratom Maeng Da (Sacred Plants)...

This liquid extract has a full spectrum of alkaloids. With a 3:1 ratio which means that the 5ml of liquid contains the extract of 15 grams of leaf.

Trip-E

De naam Trip-E zegt het al. Laat je hoger en hoger meevoeren op deze psychedelische golf. Bevat onder andere Baby Hawaiian Woodrose zaadjes, die de poorten van de waarneming openen.

Ultimate X

Een absoluut unieke mix van natuurlijke ingrediŽnten die meer dan voldoende energie geeft!

Venuswave

Venuswave is een kruidenlikeur (14,9% alc.) met extracten Muira Puama, Damiana, Guarana en Kolanut. Stimulerend en sensueel, voor een nacht zonder einde.

Yellow Subs Xtreme

Dit is een energizer die direct alle vermoeidheid doet verdwijnen! Yellow Subs is bovendien geschikt om af te slanken.

Available in: 30 caps 100 caps