Relax

Formules gemaakt met kruiden die een rustgevend, kalmerend of ontspannend effect hebben.

Greengo tabaksvervanger (pouch)

De Greengo pouch bevat een natuurlijke kruidenmix die op tabak lijkt maar eigenlijk 100% tabak en nicotine vrij is. Geniet van het roken zonder kans op verslaving met deze natuurlijke tabaksvervanger.

Griffonia extract

Voedingssupplement voor een goede gemoedstoestand, gezonde slaap en herstel van serotonine depletie. Griffonia extract wordt ook wel natural 5-HTP genoemd.

Heavenly-E

Heavenly-E combineert de beste kalmerende kruiden. Helpt te ontstressen, ontspannen en los te laten.

Mulungu (Erythrina mulungu) tinctuur 5 m...

In BraziliŽ wordt mulungu traditioneel gebruikt vanwege zijn rustgevende werking.

OmniMind SleepWell

Een diepe en rustgevende slaap wordt mogelijk met SleepWell van OmniMind.

SLICE Blackadder

Het hoofdingrediënt van de Blackadder kruidenplak is een mix van kratom en kanna. Het voornaamste effect is ontspanning, met een lichte euforie erbij. De compacte vorm maakt het gemakkelijk om me...

SLICE Jo-Burg High

SLICE Jo-Burg High bestaat uit een een mix van wild dagga en damiana extract, wat niet alleen ontspanning geeft maar ook werkt als een afrodisiacum.

SLICE Power Spice

SLICE Power Spice combineert opbeurende ontspanning met een sterke, psychedelische werking. Geformuleerd met kratom, salvia, alsem en marihuanilla extract.

Tincture Kratom Maeng Da (Sacred Plants)...

This liquid extract has a full spectrum of alkaloids. With a 3:1 ratio which means that the 5ml of liquid contains the extract of 15 grams of leaf.