PowderFeeding BioBloom

PowderFeeding BioBloom van GreenHouse is een alles-in-een biomest in poedervorm, speciaal ontworpen voor de bloeiperiode van alle soort planten. Alle essentiŽle voedingsstoffen worden verstrekt door natuurlijke mineralen en organische grondstoffen.

Minerale voedingsstoffen zijn direct te gebruiken door de plant en de organische voedingsstoffen worden langzaam afgegeven nadat ze zijn ontbonden door micro-organismen in de aarde.

Biologische landbouw

BioBloom is geschikt voor biologische landbouw.

Gebruiksaanwijzing

Meng BioBloom met het substraat. Het kan gebruikt worden met aarde, kokos en aanverwante substraten. Het kan op het moment van verpotting worden gemengd of later toegevoegd als toplaag (vermengd met de bovenste grondlaag).

De voedingsstoffen worden over een periode van 8 weken continu vrijgelaten.

Dosering

  • 8 weken bloeiperiode: 1ste week = 3g/liter substraat
  • 10 weken bloeiperiode: 1ste week = 2-3g/liter substraat
    3de week = 1g/liter substraat
  • 12 weken bloeiperiode: 1ste week = 3g/liter substraat
    5de week = 1g/liter substraat

Reduceer dosissen voor planten die lichte voeding nodig hebben en voorbemeste aarde.

Belangrijk

Mycelium uit bevorderlijke schimmels kan aan de bovenkant van het substraat verschijnen. Het verbetert het microbiŽle leven in het substraat en zal mensen, dieren of planten niet schaden. Schimmels zijn de belangrijkste ontbindingsmiddelen van organische stoffen zoals eenvoudige suikers, aminozuren, enz.

Producten

Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.