PowderFeeding BioGrow

BioGrow van GreenHouse is een alles-in-een biomest in poedervorm die speciaal is ontworpen voor de vegetatieve groei van alle soorten planten. Alle essentiŽle voedingsstoffen worden verstrekt door natuurlijke mineralen en organische grondstoffen.

Minerale voedingsstoffen zijn direct te gebruiken door de plant en de organische voedingsstoffen worden langzaam afgegeven nadat ze zijn ontbonden door micro-organismen in de aarde. De gunstige schimmels en bacteriŽn in BioGrow versterken de microbiŽle activiteit van de grond door de afgifte van componenten die humus vormen.

Biologische landbouw

BioGrow is geschikt voor biologische landbouw.

Gebruiksaanwijzing

BioGrow moet in het substraat worden vermengd. Het poeder kan gebruikt worden in aarde, kokos en aanverwante substraten. Het kan op het moment van verpotting worden gemengd of later toegevoegd als toplaag (vermengd met de bovenste grondlaag).

De voedingsstoffen worden over een periode van 8 weken continu vrijgelaten.

Dosering

Vegetatieve groei : 3 gram per liter substraat

Moederplanten: 2-3 gram per liter substraat, elke twee maanden (als toplaag)

Belangrijk

Mycelium uit bevorderlijke schimmels kan aan de bovenkant van het substraat verschijnen. Het verbetert het microbiŽle leven in het substraat en zal mensen, dieren of planten niet schaden. Schimmels zijn de belangrijkste ontbindingsmiddelen van organische stoffen zoals eenvoudige suikers, aminozuren, enz. Het lost mineralen op die aanvankelijk niet beschikbaar zijn voor planten.

Producten

Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.