Gezondheid

In deze sectie vind je producten die je gezond, fit, slim en gelukkig houden. Tot ons assortiment behoren diverse vetverbranders, voedingssupplementen en producten die na een lange nacht feesten het lichaam helpen ontgiften. Hoewel we mensen aanmoedigen om van natuurlijke producten gebruik te maken, hebben we ook een aantal reagens kits waarmee de kwaliteit van synthetische drugs getest kan worden.

sale

After D

After D is een speciale formule met vitamines, aminozuren en mineralen ter bevordering van het herstel na polydrugsgebruik.

Ashwagandha (Withania somnifera)

Ashwagandha (Withania somnifera) staat ook wel bekend als Indiase ginseng en wordt gebruikt om het lichaam meer uithoudingsvermogen te geven.

Ashwagandha (Withania somnifera)

Ashwagandha-poeder komt van de wortel van ashwaganda-struik, inheems in de droge delen van India. Het is een belangrijk kruidenmiddel in de Ayurveda en alom gewaardeerd voor haar vele bijzondere eigen...

Bombilla roestvrijstalen rietje

Stalen rietje om matť mee te drinken.

CBD CBTea groene jasmijn (CBDirective)

CBTea Green Jasmine, een organische mix van CBD-rijke hennep en hoogwaardige Chinese jasmijn groene thee met een licht, aromatisch karakter.

EZ Test Badzout

Een snelle en eenvoudige test voor het aantonen van mephedrone, methylone en MDPV, verhandeld onder namen zoals badzout, plant voedsel, odorizer en andere termen die het eigenlijke gebruik verhullen.

Available in: 1 test 10 tests

EZ Test Benzos

EZ Test is een effectief middel om versnijdingsmiddelen en andere potentieel gevaarlijke stoffen te identificeren die vaak in straatdrugs aanwezig zijn.

Available in: 1 test 10 tests

EZ Test CannabinoÔden

Een snelle en eenvoudig te gebruiken test voor het identificeren van synthetische cannabinoÔden, dat vaak onder de namen Spice, K2 of 'Herbal Incense' verkocht wordt. Ook te gebruiken voor het testen...

Available in: 1 test 10 tests

EZ Test CocaÔne

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil CocaÔne, Crack CocaÔne, 5-MeO MiPT of MDPV bevat.

Available in: 1 test 10 tests

EZ Test CocaÔne Versnijdingsmiddelen

Een eenvoudige test om levamisol, fenacetine en efedrine in cocaÔne op te sporen. Opmerking: deze test reageert niet met cocaÔne zelf.

Available in: 1 test 10 tests

EZ Test CocaÔne Zuiverheidstest

De CocaÔne Zuiverheidstest geeft je snel een indicatie met betrekking tot de zuiverheid van CocaÔne. Voeg een sample van 20 mg toe aan het testbuisje en je krijgt binnen enkele seconden een resultaa...

Available in: 1 test 10 tests

EZ Test Ecstasy

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil Ecstasy (MDMA), 'XTC', DXM, 2C-B/C/I DOB DOI, Methylone, Butlylone, Naphyrone, Meth, amfetamine of opiaten bevat.

Available in: 1 test 10 tests

EZ Test GHB

Met deze test voor GHB kun je op een snelle manier de kwaliteit van GHB aantonen. De populariteit van GHB heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, wat tot een verbod van GHB en GBL (halffabri...

Available in: 1 test 10 tests

EZ Test HeroÔne Zuiverheidstest

Met de heroÔne zuiverheidstest kun je snel een beeld krijgen van de zuiverheid van de heroÔne. Open de ampul, en voeg een sample van 20 milligram (exact!) toe. Je ziet het resultaat binnen enkele s...

Available in: 1 test 10 tests

EZ Test Ketamine

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil Ecstasy (MDMA), 'XTC', Ketamine, (Meth)Amphetamine, 2-AI, Methylphenidate/Ritalin of PMA/PMMA bevat.

Available in: 1 test 10 tests

EZ Test LSD

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil LSD of andere indolen bevat.

Available in: 1 test 10 tests

EZ Test mCPP

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil meta-ChloroPhenylPiperazine (mCPP) of andere Phenylpiperazines bevat.

Available in: 1 test 10 tests

EZ Test MDMA zuiverheidstest

De MDMA zuiverheidstest geeft je snel een indicatie van de zuiverheid van je sample. Met een nauwkeurige weegschaal, een beetje geduld en je telefoon kun je vervolgens berekenen hoeveel pure MDMA jouw...

Available in: 1 test 10 tests

EZ Test Opiaten

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil Ecstasy (MDMA), 'XTC', 2C-T-2/4/7/21, MBDB, DXM, Oxycodone, Hydrocodone, of opiaten bevat.

Available in: 1 test 10 tests

EZ Test THC

Een snelle en eenvoudige test om te testen op de aanwezigheid van THC in hasj, marihuana, hasjolie en gerelateerde producten.

Available in: 1 test 10 tests

Griffonia extract

Voedingssupplement voor een goede gemoedstoestand, gezonde slaap en herstel van serotonine depletie. Griffonia extract wordt ook wel natural 5-HTP genoemd.

L-tryptofaan 400 mg / B6

L-tryptofaan is een voorloper van 5-HTP, dat weer een voorloper is van serotonine en melatonine, neurotransmitters die onze stemming en slaappatroon reguleren. Tryptofaan wordt vaak ingenomen na gebru...

L-tyrosine 500 mg / B6

L-tyrosine is een aminozuur dat voorloper is van stimulerende neurotransmitters als norepinefrine en dopamine. Het wordt vaak gebruikt om te herstellen van drugs als cocaÔne en amfetamines.

Melatonine

Een goede nachtrust is van groot belang om je overdag fit te voelen. Als de schemer invalt begint ons lichaam daarom zelf melatonine aan te maken. Melatonine kan een bijdrage leveren tot de verminderi...

OmniMind SleepWell

Een diepe en rustgevende slaap wordt mogelijk met SleepWell van OmniMind.

Stacker 2

Deze stacker bevat het Tri-GuggLyptoid3 Complex, een unieke mix met gewichtsverlies als doel. De toegevoegde cafeÔne (o. a. uit Kolanoot, Yerba matť en Gymnema) zal ervoor zorgen dat je meer energie...

Stacker 3 XPLC

Deze geavanceerde energizer en metabolisme booster bevat extracten van Citrus aurantium, Groene thee, Guarana en rode peper, die de eetlust remmen en de verbranding van lichaamsvet versnellen. Elke ca...

Stacker 4

Stacker 4 is een van de krachtigste gewichtsverlies supplementen. Het wordt ook wel gezegd dat hij de beste is in zijn soort!

Yellow Subs Xtreme

Dit is een energizer die direct alle vermoeidheid doet verdwijnen! Yellow Subs is bovendien geschikt om af te slanken.

Available in: 30 caps 100 caps