Extracten

Extracten van de meest populaire kruiden bevatten een hogere concentratie aan actieve stoffen waardoor hun effecten sterker zijn.

Banisteriopsis caapi tinctuur (Green Mat...

Green Matters presenteert de puurste Banisteriopsis caapi tinctuur denkbaar.

Bay Bean (Canavalia maritima) extract 25...

In Zuid-Amerika en de golfkust van Mexico worden gedroogde Bay Bean bladeren al sinds tijden gebruikt bij rituelen en ceremonies. Dit extract is 25 keer sterker dan het reguliere kruid.

Blauwe lotus (Nymphaea caerulea) harsext...

Blue Lotus staat ook bekend als blauwe waterlelie of Egyptische lotus. Blauwe lotus heeft zowel een verdovend als een euforisch effect en is in een hogere dosis licht hallucinogeen.

Blue Lotus (Nymphaea caerulea) extract 2...

Blue Lotus (Nymphaea caerulea) staat ook bekend als Blauwe waterlelie of Egyptische lotus. Blauwe lotus heeft zowel een verdovend als een euforisch effect, en is in een hogere dosis licht hallucinogee...

Blue Lotus tincture 15x

Blauwe lotus werkt zowel verdovend als euforisch, en mild hallucinogeen bij hogere doseringen. De gangbare dosering van de tinctuur is twee maal daags 6 tot 10 druppels in wat sap, water of onder de t...

Damiana (Turnera diffusa) extract 10x

Damiana heeft een ontspannende werking, geeft een euforische high en is een mild maar zeer effectief afrodisiacum. Deze effecten houden ongeveer een tot twee uur aan.

Droomkruid (Calea zacatechichi) extract...

Voor een levendige en intense droomachtige staat van bewustzijn. Dit is een krachtig 1:10 extract in poedervorm, wat betekent dat 1 gram extract even sterk is als 10 gram van het onbewerkte kruid.

Guarana extract 3:1

Guarana (Paulinnia cupana) is een bekend ingrediënt in energie pillen en drankjes. Guarana bevat ongeveer 4,2% cafeïne en dit krachtige extract bevat 330 mg cafeïne per gram (3:1). Het...

Ilex Guayusa tinctuur

Ilex Guayusa tinctuur voor een effectieve energiestoot.

Kratom (Mitragyna speciosa) tinctuur 50x...

Het kratom-x tinctuur op puur natuurlijke basis is verreweg de makkelijkste manier om van kratom te genieten, met bijna direct effect.

Kratom Bali extract 15x

Zeer krachtig gestandaardiseerd Kratom extract. Geen bereiding vereist en makkelijk in te nemen.

Kratom Bali extract 50x

Dit is een 50x extract van Kratom (Mitraguna specioasa), de Bali-variant. In lage doseringen werkt het stimulerend, bij hogere doseringen overheersen de kalmerende en verdovende effecten.

Available in: 0,5 g 1 g

Nieuw

Kratom Exosphere vloeibaar extract (Jetp...

Het krachtige Exosphere vloeibare extract voor de optimale kratomervaring.

Available in: 10 ml 30 ml

Kratom Thai extract 15x

Dit extract is zeer makkelijk te gebruiken en extreem krachtig. Thaise Kratom geeft een wat energieker gevoel dan de andere soorten, hoewel bij hogere doseringen de kalmerende en verdovende effecten d...

Leonotis leonorus extract 20x (gehele pl...

Leonotis leonurus, ook bekend onder de naam Wild Dagga, heeft een kalmerende en licht euforische uitwerking.

Marihuanilla (Leonurus sibiricus) extrac...

In Zuid-Amerika en Mexico wordt de plant Leonurus Sibiricus ook wel "marihuanilla" of kleine marihuana genoemd. Het heeft een ontspannende werking.

Mexicaanse dragon (Tagetes lucida) extra...

Een smakelijk kruid met een ontspannende werking. Een gram van dit extract staat gelijk aan 10 gram van het gedroogde kruid.

Muira Puama (Ptychopetalum olacoides) ex...

Dit geconcentreerd extract van het Braziliaanse "potentiehout" verhoogt direct het libido. 1 gram extract komt overeen met 4 gram onbewerkte wortelschors.

Mulungu (Erythrina mulungu) tinctuur 5 m...

In BraziliŽ wordt mulungu traditioneel gebruikt vanwege zijn rustgevende werking.

Passiebloem extract 5x

Geconcentreerd extract van het ontspannende Passiflora incarnata kruid. 1 gram extract komt overeen met 5 gram gedroogd plantmateriaal. Wordt gebruikt om spanning te verminderen en ter bevordering van...

Sakae Naa (Combretum quadrangulare) extr...

Sakae Naa (Combretum quadrangulare) is een vrij onbekend kruid. Het wordt voornamelijk in AziŽ gebruikt als vervanging voor Mitragyna speciosa, waar Sakae Naa sterk op lijkt. Het is echter minder pot...

Salvia extract 10x

Dit gestandaardiseerde Salvia divinorum extract is tien keer zo sterk als de gedroogde bladeren. GeÔmporteerd uit Oaxaca, Mexico.

Available in: 0.5 g 1 g

Salvia extract 20x

Dit gestandaardiseerde Salvia divinorum extract is twintig keer zo sterk als de gedroogde bladeren. GeÔmporteerd uit Oaxaca, Mexico.

Available in: 0.5 g 1 g

Salvia extract 30x

Dit gestandaardiseerde Salvia divinorum extract is dertig keer zo sterk als de gedroogde bladeren. GeÔmporteerd uit Oaxaca, Mexico.

Salvia extract 40x

Dit gestandaardiseerde Salvia divinorum extract is veertig keer zo sterk als de gedroogde bladeren. GeÔmporteerd uit Oaxaca, Mexico.

Salvia extract 5x

Dit gestandaardiseerde Salvia divinorum extract is vijf keer zo sterk als de gedroogde bladeren. GeÔmporteerd uit Oaxaca, Mexico.

Available in: 0.5 g 1 g

Sinicuichi extract 10X

Opnieuw een heilige sjamanistische plant uit Zuid-Amerika die zorgt voor ontspanning, euforie en (auditieve) hallucinaties.

Syrische wijnruit (Peganum harmala) extr...

Een 10x extract van Syrische wijnruit. Peganum harmala is een populaire MAO-remmer. Het wordt vaak gebruikt als vervangend ingrediŽnt in een traditioneel Zuid-Amerikaans brouwsel.

Wormwood (Alsem) extract 10x

Alsem is het belangrijkste ingrediŽnt van de legendarische absinthe drank. Het effect van Alsem is licht verdovend en het geeft een vreedzaam en geruststellend gevoel.