PAX 3

De PAX 3 heeft een nieuw verhittingselement dat zorgt voor nog snellere verhitting in combinatie met een krachtige batterij: tussen de 10 en 20 seconden. Dat is 30 seconden sneller dat de PAX 2!

De PAX 3 dampt zowel kruiden als extracten. Met het bijgeleverde inzetstuk is het makkelijk wisselen.

Trilling en bewegingssensoren

Wanneer de PAX3 klaar is voor gebruik trilt hij. Maar de echte innovatie is de smart gesture control. De ingebouwde versnellingsmeter zorgt voor de juiste hoeveelheid hitte wanneer de PAX 3 naar de lippen wordt bewogen. Zet de vaporizer neem om hem af te laten koelen. 

PAX 3 app

De PAX 3 werkt in combinatie met de PAX Vapor App (verkrijgbaar in iTunes en Google Play). Met de (optionele) app is het mogelijk:

  • De temperatuur van de PAX 3 exact in te stellen
  • De LED kleurenthema's te veranderen
  • Het apparaat te beveiligen

Complete Kit of Device-only

De nieuwe generatie PAX 3 is nu verkrijgbaar als Complete Kit of Device Only.

De Complete Kit is de beste keuze voor het vapen van extracten en kruiden. De vaporizer wordt geleverd met een groot aantal accessoires: een oplader, een onderhoudsset, twee mondstukken, een inzetstuk voor concentraten, een draagtas, multi-tool, standaard ovendeksel, deksel voor half gevulde oven en drie gaasjes.

De Device Only uitvoering biedt een goede koop. De vaporizer wordt geleverd met een lader, onderhoudsset, twee mondstukken en een standaard ovendeksel.

Belangrijk: alle nieuwe versies van de PAX 3 hebben een matte afwerking.

Producten

Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.