Dr. Dabber Iso-Snaps (24 stuks)

Dr. Dabbers Iso-Snaps vormen de perfecte alles-in-een oplossing voor het schoonmaken van de moeilijk te bereiken onderdelen van een vaporizer.

Haze Dual V3 schoonmaakstokjes

Een dubbele kamer betekent natuurlijk twee keer zoveel schoonmaakwerk. Met deze kleurige schoonmaakstokjes kom je op elke plekje van de Haze Dual V3 vaporizer.

Pow! Pow! cleaner

Maak je bong, pijpje of vaporizer accessoire schoon met Pow! Pow! cleaner. Voeg de korrels toe aan warm water, laat het object weken en afspoelen. Geschikt voor glas, metaal, plastic en keramische voo...

Puffco wattenstaafjes

Deze wattenstaafjes hebben twee verschillend gevormde uiteinden en zijn speciaal ontworpen om elk deel van de Puffco vaporizer grondig schoon te maken.

Rubber plug voor bongs (Delta 3D Studios...

Deze multi-inzetbare, taps toelopende siliconen rubberen pluggen passen waterdicht op 14 en 18 mm verbindingsstukken.

Available in: 17 - 23 mm 10 - 16 mm

THCleaner

Krachtig en geavanceerd reinigingsmiddel voor bongs, pijpjes en vaporizers. Milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en tot driemaal herbruikbaar.

THCleaner alcoholdoekjes

Ontsmetten en schoonmaken van kleine vaporizer, bong of pijp-onderdelen gaat snel met deze zachte alcoholdoekjes (99% isopropyl alcohol) van het merk THCleaner.

The Vape Spittoon (Delta 3D Studios)

Wat te doen met geconsumeerd materiaal van je stem of slang stijl vaporizer? Spuug uit. Spuug het in de universele The Vape Spittoon om precies tDe flexibele en taps toelopende ingang is ontworpen om...

TopBond Novae/Novae2 schoonmaakborsteltj...

Klein maar stevig schoonmaakborsteltje om je TopBond vaporizer schoon en smaakvol mee te houden.

Vape tool Scoop-N-Poke (Delta 3D Studios...

De Vape tool Scoop-N-Poke heeft een schepje speciaal ontworpen om gemalen kruid netjes in je vaporizer te plaatsen. De andere kant beschikt over een scherpe schraper om materiaal dat gedeeltelijk is v...

Vape Tool Scoop-N-Tamp (Delta 3D Studios...

De Vape tool Scoop-N-Tamp heeft een schepje speciaal ontworpen om gemalen kruid in een vaporizer te plaatsen. De andere kant beschikt over een stamper om kruid mee aan te drukken.

XMAX Starry schoonmaakset

Allerlei kleine vaporizerkwaaltjes kunnen worden verholpen met deze schoonmaakset.